Privatlivspolitik

Indledende information

Vi, Viessmann Refrigeration Systems ApS (i det følgende benævnt "Viessmann" eller "vi") som en del af Viessmann-koncernen, tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt og overholder nøje reglerne for de gældende databeskyttelseslove. Disse omfatter navnlig den generelle databeskyttelsesforordning ("DS-GVO", Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679). Viessmann-koncernen er de selskaber, der er associeret med Viessmann Werke GmbH & Co. KG, og som vi kan udøve en afgørende indflydelse på.

Personlige data indsamles på vores hjemmesider og ved brug af vores apps og tjenester i det omfang, det er nødvendigt og bruges kun til det specifikke formål. Personlige oplysninger er alle oplysninger, der identificerer dig personligt eller andre oplysninger, der er forbundet med dig.

Ansvarlig i henhold til lov om forbud mod databeskyttelse / DS-GVO:

Viessmann Refrigeration Systems ApS
Skæringvej 88
DK-8520 Lystrup, Danmark
+45 41 20 54 20
info.dk@viessmann.com

På vegne af os, Viessmann Werke GmbH & Co. KG, arbejder:

  • Viessmann A/S med salg og markedsføring
  • VC / O GmbH til drift af hjemmesider og apps samt markedsføring
  • Viessmann IT Service GmbH med driften af backend systemer
  • Viessmann PV + E GmbH og Digital Energy Solutions GmbH & Co. KG med salg og markedsføring

Via andre koncernselskaber fra Viessmann-koncernen kan de indsamlede data behandles eller videreføres til den, hvis:

  • Du har udtrykkeligt og skriftligt givet tilladelse til dette (f.eks. henvisning i samtykkeerklæring),
  • det er nødvendigt for et specifik formål og arbejdsdelingen inden for Viessmann-koncernen; Til dette formål er der indgået tilsvarende kontraktmæssige aftaler inden for Viessmann-koncernen,
  • Den persondataansvarlige leverer oplysningerne pseudonymiseret, og det ansvarlige organ sikrer, at det bestilte koncernselskab ikke kan afpseudonymisere disse data, eller
  • Dataene gemmes anonymt af den dataansvarlige, og de data, der er lagret på denne måde, er ikke længere omfattet af databeskyttelsesbestemmelserne.

Overførsel til tredjelande

Virksomhederne i Viessmann-koncernen behandler / overfører de data, der leveres af dig på steder i Tyskland, EU og ikke-EU-lande (herunder USA), der har et passende niveau af databeskyttelse i henhold til Art. Artikel 45 DS-GMO eller har passende garantier i overensstemmelse med. Artikel 46 DS-GVO.

Omfanget af privatlivspolitikken

Den følgende forklaring giver dig et overblik over, hvordan vi garanterer privatlivets fred, hvilken slags data der indsamles og behandles til hvilke formål og på hvilket juridisk grundlag. Det gælder i princippet for alle websites og apps, som Viessmann er ansvarlig for. Hvis Viessmann websites og apps afviger fra disse databehandlingsprincipper eller supplerer disse med deres egne, vil dette blive angivet på de tilsvarende websteder eller i applikationerne på en passende måde

Denne privatlivspolitik består af fem dele:

  • Den første del (Bestemmelser for private brugere) gælder for private brugere af Viessmann-tjenester
  • Anden del (Bestemmelser for erhvervsbrugere) gælder for erhvervsmæssig brug af Viessmann-tjenester.
  • Tredje del (Bestemmelser for ansøgere) gælder for private brugere af Viessmann-tjenester i forbindelse med ansøgninger.
  • Den fjerde del (Generelle Oplysninger og Forordninger til Viessmann Websites og Apps) gælder for alle brugere, der bruger Viessmanns tjenester på websites og apps.
  • Den femte del (Oplysninger om registrerede rettigheder) gælder for alle brugere, hvis data er omfattet af databeskyttelsesloven men ikke juridiske personer.

Desuden kan vores hjemmesider indeholde links til hjemmesider for andre udbydere, som denne privatlivspolitik ikke forlænger.

I. Bestemmelser for private brugere

Denne del af databeskyttelseserklæringen gælder for private brugere af Viessmanns services og ydelser. Retsgrundlaget til bearbejdning af jeres data er baseret på den tilladelse, I har givet i denne databeskyttelseserklæring hhv. gælder som accept for at give jer informationer om produkter i henhold til DSGVO, artikel 6, afsnit 1 lit. B).

Brug og verificering af personrelaterede data

Til de personrelaterede data der er angivet af dig, hører bl.a. følgende:

  • Dit navn
  • Din adresse (postnr., sted, gade, husnr. og andre kontaktoplysninger)
  • Din emailadresse
  • Din fødselsdato
  • Dit køn
  • Dit tlfnummer
  • Din nationalitet
  • Dine betalingsinformationer
  • Dit hidtil benyttede VVS firma
  • Dit Viessmann produkts produktnavn
  • Dit Viessmann produkts produktionsnr.

Såfremt du stiller personrelaterede data til vores rådighed, bruger vi disse til at besvare dine forespørgsler, til afvikling og gennemførelse af dine anmodninger om oplysninger, til teknisk administration, til loginaktiviteter og til de tjenester, der er til rådighed inden for de pågældende Websider eller apps. Retsgrundlaget herfor er henholdsvis artikel 6, stykke 1, afsnit 1 b DS-GVO og dit samtykke. Du kan til enhver tid kalde samtykket til brug af de data, der er stillet til rådighed af dig, tilbage. Kontakt os, hvis muligt med angivelse af benyttet tjeneste på: info.dk@viessmann.com.


Telefonisk kontakt gennem Viessmann

Skulle du have givet os samtykke og have meddelt os dit telefonnr. ved en rådgivende forespørgsel, vil vi kontakte dig telefonisk, inden vi videresender dine forespørgsler til vores partner for at kontrollere rigtigheden af dine oplysninger, for at tale om, hvad din henvendelse drejer sig om og for at kunne formidle kontakt til en passende fagperson.


Information om videregivelse af dine data og vurdering

Skulle du have givet samtykke til vores databeskyttelseserklæring og have meddelt os din e-mailadresse, informerer vi dig pr. e-mail om, hvor langt din forespørgsel er nået i vores service inden for en kort tidsperiode. Derudover fremsender vi dig en e mail med kontaktdataene på den ansvarlige hos den lokale installatør, vi har formidlet din forespørsel til. Yderligere fremsender vi en mulighed for at vurdere den service den enkelte installatør har udført. Angiver du ikke din mailadresse ved forespørgslen om faglig rådgivning, kan vi desværre ikke gøre fagrådgivning mulig.


Videregivelse af personrelaterede data

For at kunne levere specialiseret rådgivning til køb, vedligeholdelse eller reparation af et produkt fra Viessmann sortimentet, sender vi med dit samtykke, de personlige data du har angivet til eksterne fagfirmaer, som er partner med vores virksomhed og arbejde i dit område.

Denne Partner opfordres til at kontakte dig inden for en nærmere fastsat tidsramme for at kunne give dig den faglige rådgivning du har forespurgt. Til dette formål kontaktes du af den respektive partner via e-mail og / eller telefon.


Yderligere behandling og sletning af dine data

Desuden vil dine oplysninger ikke blive delt med tredjepart, eksempelvis personer eller virksomheder, der ikke tilhører Viessmann-koncernen. Dine oplysninger bliver heller ikke offentliggjort eller solgt. Sletning af de lagrede personoplysninger sker, hvis du tilbagekalder dit samtykke til opbevaring, hvis dataene til opfyldelsen af formålet med oplagringen ikke længere er nødvendige, eller hvis deres opbevaring af andre juridiske grunde ikke kan forsvares.


Reklame og markedsføring

Vi, Viessmann Werke GmbH & Co. KG, Viessmann Germany GmbH, VC / O GmbH og Viessmann PV + E GmbH, informerer kun via e-mail, post eller telefon om produkter og tjenester leveret af Viessmann, og om nødvendigt spørge dem om de udtrykkeligt har givet sit samtykke til brugen af deres personlige data til reklameformål (opt-in).

Dette gøres ved at tjekke vores afkrydsningsfelt ved siden af udsagnet "Ja, Viessmann Werke GmbH & Co. KG, Viessmann Germany GmbH, VC / O GmbH, Viessmann PV + E GmbH og Digital Energy Solutions GmbH & Co. KG kan bruge min email adresse og / eller telefonnummer til at fortælle mig om de nyeste produkter og tjenester. Således har jeg også chancen for at placere både kritik og ros i markeds- og opinionsundersøgelser. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden. "

Bemærk venligst: Teksten, der vises på den respektive hjemmeside / app, kan nævne forskellige virksomheder, hvis og såfremt de berøres af din anmodning.

Hvis du har givet os dit samtykke til et sådan brug, men du ikke længere ønsker at modtage reklamer eller undersøgelser fra Viessmann i fremtiden, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med fremtidig virkning. Dine data bliver så slettet eller, hvis det er nødvendigt til regnskabsføring og bogføring, opbevaret til dette formål. For at tilbagekalde dit samtykke bedes de skrive en e-mail til denne adresse: info.dk@viessmann.com.


Anvendelse af personoplysninger, når du tilmelder dig e-mail-nyhedsbrevet

Hvis du tilmelder dig et af vores nyhedsbreve på et af Viessmann-webstederne eller nogle af Viessmanns apps, vil din e-mailadresse blive brugt til orientering og reklame, indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet gemmer vi din e-mail-adresse, din IP-adresse og datoen for registrering. Denne opbevaring tjener kun som bevis, hvis en tredjepart misbruger en e-mail-adresse og logger ind uden kendskab til den person, der er berettiget til at modtage nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet med virkning for fremtiden. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du altid afmelde dig fra vores mailingliste via afmeldelseslinket i nyhedsbrevet, eller du kan skrive til denne e-mail info.dk@viessmann.com

Anvendelse af personoplysninger, når du bruger kontaktformularen

Hvis du sender os henvendelser via en af vores kontaktformularer, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen, herunder de kontaktoplysninger, du har angivet der, gemmes med det formål at behandle din anmodning og evt. opfølgende spørgsmål om samme emne. Disse data vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til brugen af de data, der leveres via kontaktformularen. Kontakt venligst for dette: info.dk@viessmann.com.


Anvendelse af personoplysninger, når vi bruger Viessmann-fællesskabet

Når du registrerer dig hos Viessmann-fællesskabet ved at acceptere denne privatlivspolitik og åbne en brugerkonto, vil de oplysninger, du giver, blive brugt til at levere Viessmann-fællesskabet og behandle dine spørgsmål og kommentarer. Dette inkluderer også samtykke til at kontakte Viessmann via e-mail og / eller telefon, der er relateret til indholdet af din anmodning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at slette din konto med virkning for fremtiden. Dine data slettes derefter eller, hvis det er nødvendigt for andre legitime formål, opbevares til dette formål. Når du har slettet din brugerkonto, bliver indholdet af dit fællesskabsbidrag anonymiseret inden for Viessmann-fællesskabet og forbliver der. Det er dog ikke længere muligt at tildele disse bidrag til din person.


Anvendelse af personoplysninger ved registrering til begivenheder eller informationsbesøg

På nogle sider på vores hjemmeside har du mulighed for at indtaste personlige oplysninger for at registrere dig for informationsbesøg, træning eller arrangementer arrangeret af Viessmann. Vi bruger kun disse oplysninger til at behandle din anmodning. Hvis du indtaster din e-mail-adresse og telefonnummer som deltager i en af vores begivenheder, modtager du en bekræftelses-e-mail og, afhængigt af begivenheden, en SMS 30 minutter før din tidsspalte / før starten af din begivenhed. Efter afslutningen af arrangementet gemmes dataene, for eksempel for at evaluere arrangementet. Disse data slettes senest 6 måneder efter, hvis de ikke-juridiske opbevaringsperioder udelukker for eksempel tekniske beviser, underholdning, omkostninger mv.


Du kan tilbagekalde dit samtykke til brugen af de data, der er angivet i din registrering frem til begyndelsen af arrangementet.
Kontakt venligst: info.dk@viessmann.com

II. Bestemmelser for erhvervsbrugere

Denne del af privatlivspolitikken gælder kun for erhvervsmæssige brugere som håndværksvirksomheder, industrivirksomheder, kommuner, virksomheder, planlæggere, arkitekter mv. Og kun i den udstrækning de leverer personligt identificerbare oplysninger til vores kontaktpersoner på vores hjemmesider og apps til gennemførelse af kontrakter i henhold til DSGVO artikel 6 stk. 1 lit.b).

Personoplysninger indsamles til følgende formål og behandles af Viessmann:

  • Formidling af kundeforespørgsler
  • Formidling af svar til kunder på deres kundeforespøgsler
  • Repræsentation i Viessmann's specialkataloger (f.eks. partner-on-site søgning på www.viessmann.dk)

Såfremt du har givet os personlige oplysninger, bruger vi kun disse til at besvare dine henvendelser, til kontrakter indgået med dig, til teknisk administration, til login-aktiviteter og de tjenester, der leveres på de respektive websteder eller apps.

Sletning af de lagrede personoplysninger sker, hvis du tilbagekalder dit samtykke til lagring af data, hvis deres viden ikke længere er nødvendig for at opfylde det formål de blev gemt for, eller hvis deres oplagring afvises af andre juridiske grunde. Kontakt venligst info.dk@viessmann.com. Dine data slettes derefter eller, hvis det er nødvendigt for verifikation, fakturering og / eller regnskabsmæssige formål, opbevares til sådanne formål.

For yderligere personoplysninger, i forbindelse med levering og udførelse af produkter og ydelser iht. Artikel 6, stk. 1, litra b), gælder databeskyttelsesbestemmelserne i de respektive generelle salgsbetingelser.

III. Bestemmelser for jobsøgende

Denne del af privatlivspolitikken gælder for ansøgere til jobannoncer fra virksomheder i Viessmann-koncernen eller tredjeparter, som Viessmann tilbyder en platform eller affilieret program til jobannoncer / placering. Dette gælder kun i det omfang, disse ansøgere behandler personoplysninger i forbindelse med ansøgningsproceduren, f.eks. ansøgning i papirformular, e-mail, kontaktformularer med bilag eller portaler, der drives af Viessmann eller brug af elektroniske jobportaler af tredjepart i overensstemmelse med det krævede indhold, også i overensstemmelse med yderligere statslige krav til Viessmann. Ansøgningsdokumenter, der indsendes på papir, scannes og opbevares i vores systemer, og papiret bortskaffes derefter i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne (fra autoriserede udbydere).

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til behandling af din ansøgning og på grundlag af dit samtykke til denne privatlivspolitik. Viessmann Werke GmbH & Co. KG, det respektive koncernselskab, samt tilsynsførende eller andre rekrutteringspersonale, i hvis område lediggørelsen er annonceret har adgang til dine dokumenter. En anden form for behandling foregår anonymt med henblik på at måle succesen af udnævnelserne og de anvendte tekniske applikationskanaler samt anonymt, ansøgernes indsendte færdigheder.

Dataene behandles ved hjælp af systemer fra Greenhouse Software, Inc., et amerikansk firma. Viessmann Werke GmbH & Co. KG har i overensstemmelse med artikel 46 DS-GVO indgået en kontrakt med Greenhouse software Inc, baseret på EU's standarddatabeskyttelsesklausuler.

Sletningen af ansøgerens lagrede personoplysninger sker automatisk tidligst efter 4, men senest efter 6 måneder fra den dato, hvor ansøgeren blev informeret om, at stillingen ikke er optaget af ham, og ingen andre lovbestemte krav er imod. Fristen er resultatet af kravene i den generelle ligebehandlingslove. Kun med dit udtrykkelige samtykke til vores anmodning forbliver dine data i vores system, til brug ved fremtidige jobannoncer.

Ved indsendelse af ansøgningsdokumenter i papirform uden henvisning til jobannoncer i vores elektroniske formater, f.eks. Som uopfordret ansøgning vil du modtage et resumé af denne privatlivspolitik sammen med en kvittering for modtagelse af dit brev eller senest ved en afvisning fra vores side.   

IV. Generelle oplysninger og bestemmelser for Viessmann Websites og Apps

Disse vilkår er i tillæg til bestemmelserne for private brugere og bestemmelserne for erhvervsbrugere til Viessmann websteder og apps. Nogle af vores apps har deres egne privatlivspolitikker. Privatlivspolitik for Viessmann Apps ViCare og Vitotrol Plus findes på følgende link: https://www.viessmann.co.uk/en/misc/apps/vicare-vitotrol/privacy-policy.html


Databehandling ved tilgang til vores websider og brug af vores apps

Viessmann indsamler og gemmer automatisk information i sine serverlogfiler, som din browser eller app sender til os. Disse data kan ikke tildeles af Viessmann til enkeltpersoner. Der er ingen sammenlægning af disse data med andre datakilder. Denne information er:

  • Browsertype/ -version
  • Benyttet operativsystem
  • Referrer URL (den tidligere besøgte side)
  • Hostname på adgangscomputer (IP-adresse v4 og v6)
  • Tidspunkt for serverforespørgslen

IP-adressen er den globalt gyldige identifikator på din computer, der er unik på tidspunktet for tildelingen af din internetudbyder og består i sin nuværende form (IPv4) af fire numeriske tastaturer adskilt af perioder eller forlænges med yderligere cifre (IPv6). I de fleste tilfælde vil du som privat bruger ikke bruge en ensartet IP-adresse, da du kun vil blive tildele dette midlertidigt af din udbyder (en såkaldt "dynamisk IP-adresse"). Med en permanent tildelt IP-adresse (en såkaldt "statisk IP-adresse") er en klar tildeling af brugerdata via denne funktion teknisk mulig.

De nævnte data behandles af os til følgende formål:

  • Sikring af en jævn forbindelse til opsætning af hjemmesiden
  • Sikre optilmal brug af ovennævnte hjemmeside
  • Evaluering af systemsikkerhed og systemstabilitet
  • Til yderligere administrative og statistiske formål

De personlige data på serverlogfilerne bliver behandlet på basis af artikel 6 stk. 1 lit. F DSGVO. Denne godkendelse tillader behandling af personoplysninger i forbindelse med den ansvarlige persons "legitime interesse", forudsat at dine grundlæggende rettigheder, friheder eller interesser ikke overtrædes. Vores legitime interesse ligger i den lette administration og evnen til at opdage og spore hacking. Du kan til enhver tid protestere mod denne databehandling, hvis der er grunde, der findes i din særlige situation, og som taler imod behandling af data. Alt du skal gøre er at sende en e-mail til den databeskyttelsesansvarlige. Vores legitime interesse følger dataindsamlingsformålene ovenfor. I intet tilfælde bruger vi de indsamlede data med det formål at drage konklusioner om dig.

Serverlogfilerne med ovenstående data slettes automatisk efter 30 dage eller, hvis de bruges til statistik, bliver de anonymiseret. Vi forbeholder os ret til at gemme serverlogfilerne længere, hvis der er fakta, der tyder på antagelse om uautoriseret adgang (såsom forsøg på hacking eller et såkaldt DDOS-angreb).


Link til eksterne hjemmesider

Denne privatlivspolitik gælder udelukkende for Viessmanns hjemmesider og apps. Disse kan indeholde links til webtilbud fra tredjepart. Disse databeskyttelseserklæringer omfatter ikke disse. Hvis du forlader Viessmanns websteder og apps for at besøge et tredjeparts tilbud, anbefaler vi også, at du omhyggeligt læser denne udbyders privatlivspolitik.


Oplysninger om cookies og brug af analyseværktøjer

Behandling af personoplysninger ved hjælp af cookies og analyseværktøjer (liste over alle analyseværktøjer) er baseret på artikel 6 stk. 1 lit. f DSGVO. Denne godtgørelse tillader behandling af personoplysninger i forbindelse med den ansvarlige persons "legitime interesse", forudsat at dine grundlæggende rettigheder, friheder eller interesser ikke overtrædes. Vores legitime interesse ligger i analyse af brugen af vores hjemmeside.

Behandlingen af personoplysninger fra Google AdWords (liste over alle retargetingsteknologier) er baseret på artikel 6 stk. 1 lit. f DSGVO. Denne godkendelse tillader behandling af personoplysninger i forbindelse med den ansvarlige persons "legitime interesse", medmindre dine grundlæggende rettigheder, friheder eller interesser overtrædes. Vores legitime interesse ligger i den personlige visning af målrettet annoncering og den statistiske analyse af effektiviteten af reklame (for eksempel hvor mange klik på et annoncebanner resulterede i et køb på vores hjemmeside).

Viessmann bruger såkaldte cookies flere steder på sine hjemmesider og i sine apps. De tjener det formål at gøre vores hjemmesider og apps mere brugervenlige, effektive og sikre. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på din computer og gemt af din browser. De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte "session cookies". De bliver slettet automatisk i slutningen af dit besøg. Cookies beskadiger ikke din computer og indeholder ikke virus

Viessmann bruger også analyseværktøjer til dette formål, såsom Webtrends eller Google Tag Manager (Firebase). De data, der leveres og bruges, samles og opbevares fuldstændigt anonymt. En opbevaring af disse data kan også finde sted uden for Danmark eller Den Europæiske Union.

Når vi implementerer og bruger analyseværktøjer og sporingsteknologier, anonymiserer vi så hurtigt som muligt personlige data enten hos leverandøren, reguleret af relevante kontrakter eller som en del af vores første brug, således at retten til information ikke kan udnyttes på alle de følgende teknologier.

Ved at ændre indstillinger på din browser, apps eller operativsystemet (iOS, Android) kan du forhindre overførsel af sådanne data, men det kan medføre problemer ved drift eller funktionalitet af indholdet eller tjenesten, der tilbydes. Hvis man ønsker at se de cokies vi bruger, gennem den service vi bruger Taboola, Inc., kan I besøge følgende link: https://www.taboola.com/cookie-policy#how-to-manage

Derudover bruger vi cookies i nogle tilfælde til at måle succes og optimere vores reklameindsats. Vi bruger konverteringssporing af Adform Germany GmbH (Adform). En cookie er indstillet, så snart du har kontakt til et Viessmann reklamemedium (f.eks. bannerannonce) forbundet via Adform. Cookien indeholder et annoncerings-id og er oprettet med en gyldighed på 60 dage. Der er ingen funktioner (såsom fuld IP-adresse, fornavn, efternavn, adresse, e-mailadresse), som gør det muligt at identificere dig personligt. På grundlag af annoncerings-ID'en genkender vi imidlertid, hvilket reklamemateriale Viessmann har fået opmærksomhed på. Viessmann-gruppen vil aldrig fusionere annoncerings-id'et med personlige data. Brugere, der ikke ønsker at deltage i konverteringssporing, kan deaktivere Adforms cookie fra deres browser på http://site.adform.com/privacy-policy-opt-out.

Google Analytics og Google Tag Manager

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer, og som tillader en analyse af brugen af ​​hjemmesiden af ​​dig. Oplysningerne fra cookien om din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. I tilfælde af aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside vil din IP-adresse dog forkortes af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af ​​denne hjemmeside bruger Google disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og at levere andre tjenester relateret til websitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP-adressen, der leveres af Google Analytics som en del af Google Analytics, slås ikke sammen med andre Google-data.

Du kan forhindre lagring af cookies ved hjælp af en tilsvarende indstilling af din browsersoftware; Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på denne hjemmeside i størst muligt omfang. Derudover kan du forhindre Google's indsamling af de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) og behandlingen af disse data af Google ved at downloade browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link og installer: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk for mere information om vilkår for brug og fortrolighed se venligst dette link: https://www.google.com/analytics/terms/dk.html eller under https://www.google.dk/intl/dk/policies/.

Bemærk, at for at garantere den anonyme samling af IP-adresser (IP-maskering) på denne hjemmeside, er Google Analytics blevet udvidet til at omfatte funktionen "anonymizeIp".

Denne hjemmeside bruger også Google Tag Manager. Denne tjeneste gør det muligt at administrere webstedskoder via en enkelt grænseflade. Google Tool Manager implementerer kun tags. Det betyder, at der ikke bruges cookies, og ingen personoplysninger indsamles. Google Tool Manager udløser andre tags, som muligvis indsamler data. Google Tag Manager har dog ikke adgang til disse data. Hvis det er deaktiveret på domæne- eller cookieniveau, forbliver det i kraft for alle sporingsmærker, så vidt de implementeres med Google Tag Manager.

Deaktivering af Google Analytics

Du kan forhindre indsamling af Google Analytics ved at klikke på følgende knap. En opt-out-cookie vil blive indstillet, som forhindrer fremtidig indsamling af dine data, når du besøger denne hjemmeside:

Google Adwords Conversion Tracking

Som Google AdWords-kunde bruger vi Google Conversion Tracking, en analysetjeneste fra Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google"). Google AdWords placerer en cookie på din computer ("konverteringskaka"), hvis du har nået vores hjemmeside via en Google-annonce. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis du besøger visse sider af os, og cookien ikke er udløbet, kan vi og Google erkende, at nogen klikkede på annoncen og blev omdirigeret til vores websted. Hver annoncør modtager en anden cookie. Cookies kan ikke spores via annoncørernes websteder. De indsamlede oplysninger ved hjælp af konverterings cookien bruges til at generere konverteringsstatistikker for AdWords-annoncører, der har valgt konverteringssporing. Annoncører vil se det samlede antal brugere, der klikker på deres annonce og blive omdirigeret til en tagside til konverteringssporing.

Dog indeholder de ikke oplysninger, som personligt identificerer brugere.

Hvis du ikke vil deltage i sporing, kan du gøre indsigelse mod denne brug ved at forhindre installation af cookies ved hjælp af en tilsvarende indstilling af din browsersoftware (deaktivering). Du bliver ikke inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. For mere information og Googles privatlivspolitik se: http://www.google.dk/policies/privacy/


Third-Party-Cookies

Viessmann bruger reklamepartnere til at gøre hjemmesiden og landingpages mere interessante for dig. Derfor gemmes der cookies på din harddisk, når du besøger webstederne og cookies fra partnerfirmaer. Disse cookies er enten midlertidige eller permanente, der automatisk slettes efter den angivne tid. Disse midlertidige eller permanente cookies (levetid 14 dage til 10 år) gemmes på din harddisk og sletter sig efter den angivne tid. Cookies fra vores samarbejdspartnere indeholder også kun pseudonymiske, for det meste endda anonyme data. Det kan for eksempel være data om hvilke produkter du har set, om der er købt noget, hvilke produkter der er blevet søgt osv.

Her samler nogle af vores annoncører, selv uden for websiderne, oplysninger om, hvilke sider du tidligere har besøgt, eller hvilke produkter du har været interesseret i, for eksempel at vise dig den annonce, der passer bedst til dine interesser. Disse pseudonymdata vil aldrig blive slået sammen med dine personlige oplysninger. Deres eneste formål er at give vores datterselskaber mulighed for at målrette dig mod reklamer, der rent faktisk kan interessere dig.


Re-Targeting Teknologi

Vores hjemmesider bruger såkaldte re-targeting-teknologier. Vi bruger disse teknologier til at gøre din hjemmeside mere interessant. Denne teknologi gør det muligt at annoncere internetbrugere, der allerede er interesseret i vores butik og vores produkter på vores partneres hjemmesider. Vi er overbeviste om, at visning af personlig, interessebaseret reklame generelt er mere interessant for internetbrugeren end reklamer, der ikke har nogen personlig henvisning. Indsætningen af dette reklamemateriale på siderne af vores partnere er baseret på en cookie-teknologi og en analyse af den tidligere brugsadfærd. Denne form for reklame er helt pseudonym. Ingen brugerprofiler slås sammen med dine personlige data.

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du brugen af såkaldte cookies og dermed indsamler, gemmer og bruger dine brugsdata. Desuden gemmes dine data i cookies ud over slutningen af browsersessionen for at kunne hentes op, f.eks. Under dit næste besøg på hjemmesiden. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med fremtidig virkning ved at nægte at acceptere cookies i dine browserindstillinger.


Google Remarketing

Vi bruger Google Inc.'s remarketingteknologi (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google"). Denne teknologi vil omdirigere brugere, der allerede har besøgt vores websteder og onlinetjenester og er interesserede i tilbuddet via målrettet annoncering på siderne for Google Partner Network. Indsætningen af reklame sker ved brug af cookies, som er små tekstfiler, der er gemt på brugerens computer. Tekstfilerne kan bruges til at analysere brugeradfærd, når de besøger hjemmesiden og derefter bruge den til målrettede produktanbefalinger og interessebaseret annoncering.

Hvis du ikke ønsker at modtage interessebaseret annoncering, kan du deaktivere Googles brug af cookies til disse formål ved at se siden https://adssettings.google.com/authenticated?hl=en. Alternativt kan du fravælge cookies fra tredjeparter ved at fravælge netværksannonceinitiativets opt-outs-side: http://www.networkadvertising.org/choices/ og implementere de yderligere oplysninger, der er anført der på opt-out. Flere oplysninger om Google Remarketing og Googles privatlivspolitik, findes her: http://www.google.com/privacy/ads/

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du behandlingen af data om dig af Google på den måde, der beskrives her og med det ovenfor anførte formål. Bemærk, at Google har sine egne privatlivspolitikker, der er uafhængige af vores. Vi påtager os intet ansvar eller ansvar for disse politikker og procedurer.


Facebook Remarketing

Denne hjemmeside anvender Facebooks remarketing- eller "Custom Audience" -funktion. Ved hjælp af denne funktion kan vi målrette vores besøgende til annoncering på vores hjemmeside ved at vise tilpassede, interessebaserede annoncer til besøgende på vores hjemmeside, når de besøger Facebook. For at udføre analysen af brugen af hjemmesiden, som danner grundlaget for oprettelsen af interesserelaterede annoncer, bruger Facebook såkaldte cookies.

Til dette formål gemmer Facebook en lille fil med en række numre i browsere af besøgende på vores hjemmeside. Dette nummer bruges til at spore besøgende på hjemmesiden samt anonymiserede data om brugen af hjemmesiden. Der er ingen opbevaring af personlige data for besøgende på hjemmesiden. Hvis du besøger Facebook nedenfor, vil du se reklamer, der sandsynligvis vil inkludere tidligere betragtede produkt- og informationsområder. Hvis du ikke vil have dataene optaget af Facebook, kan du nægte opbevaring under følgende link: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads Hvis du bruger flere browsere, skal du fuldføre processen en ad gangen.


Inspectlet

Dette websted samler og gemmer data via Inspectlet webanalysetjenesten. Brugerprofiler oprettes ud fra dataene ved hjælp af pseudonymer. De tjener analysen af den besøgendes adfærd og evalueres for at forbedre håndteringen af vores internettilbud. Til dette formål kan cookies (små tekstfiler) bruges, som gemmes lokalt på webstedets besøgende og dermed muliggøre genkendelse, når de besøger vores hjemmeside igen.


Hotjar

For at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmesider bruger vi softwaren Hotjar (http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europa). Ved hjælp af Hotjar kan vi måle og evaluere brugeradfærd (musebevægelser, klik, rullehøjde osv.) På vores hjemmeside. Til dette formål kan Hotjar-cookies på brugerens enheder og brugere have sådanne data. B. Browseroplysninger, operativsystem, tid brugt på webstedet mv. I en anonym form. Du kan forhindre denne databehandling af Hotjar ved at deaktivere brugen af cookies i indstillingerne i din webbrowser og slette allerede aktive cookies.

V. Information om registreredes oplysninger

Denne del af privatlivspolitikken indeholder yderligere oplysninger om udøvelsen af dine rettigheder som bruger hos Viessmann.


Din identitet

For at overholde rettighederne for personer, der er berørt af DS-GVO, kan det være nødvendigt for Viessmann at anmode om tilfældig information, eller i tilfælde af begrundet tvivl, udbede sig yderligere oplysninger til at bevise din identitet. Dette er især tilfældet, hvis en anmodning om information er i elektronisk form, men afsenderoplysningerne ikke giver nogne indikation af en berørt fysisk person.

Du har ret til:

  • i overensstemmelse med artikel 15 i GDPR, at anmode om oplysninger om dine personlige oplysninger behandlet af os. I særdeleshed kan du bede om indsigt i oplysninger om behandlingsformål, kategorien af personoplysninger, de forskellige kategorier af modtagere som har modtaget din data, den planlagte registreringsperiode, retten til at rette op i oplysninger, sletning, begrænsning af behandling eller modstand, eksistensen af retten til at klage, kilden til dine data, hvis de ikke er indsamlet af os, og eksistensen af automatiseret beslutningstagning, herunder profilering og i givet fald meningsfuld information om dens detaljer;
  • i overensstemmelse med artikel 16 i GDPR kræve øjeblikkelig rettelse af ukorrekte eller fuldstændige personoplysninger gemt hos os
  • i overensstemmelse med artikel 17 i GDPR at kræve, at dine personlige oplysninger, som vi besidder, undtagen som krævet for udøvelsen af retten til ytringsfrihed og information, opfylder en retlig forpligtelse af hensyn til almen interesse eller til at hævde, forfølge eller forsvare juridiske krav;
  • i henhold til artikel 18 i GDPR, for at kræve begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, for så vidt som dataene er ukorrekte, er behandlingen ulovlig, men du afviser sletningen, og vi behøver ikke længere dataene, men du hævder, håndhæver eller udøver disse data Forsvar af juridiske krav eller du har gjort indsigelse mod behandlingen i henhold til artikel 21 GDPR;
  • i overensstemmelse med artikel 20 i GDPR, at modtage dine personlige oplysninger, der leveres til os i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format eller at anmode om transmission til en anden ansvarlig person

For at udøve disse rettigheder bedes du kontakte:

Viessmann Refrigeration Systems ApS
Skæringvej 88
DK-8520 Lystrup, Danmark
+45 41 20 54 20
info.dk@viessmann.com

eller

Databeskyttelsesansvarlig for Viessmann-koncernen
Viessmannstraße 1
D-35108 Allendorf (Eder)
Telefon: +49 6452 70-0
Telefax: +49 6452 70-2780
E-Mail: datenschutz@viessmann.com

  • i henhold til artikel 7, stk. 3, GDPR, kan du til enhver tid tilbagekalde dit engangstilladelse til os. Som følge heraf kan vi ikke længere fortsætte databehandlingen baseret på dette samtykke for fremtiden;

Samtykket kan tilbagekaldes via: info.dk@viessmann.com

  • at klage til en tilsynsmyndighed i overensstemmelse med artikel 77 GDPR. Som regel kan du kontakte tilsynsmyndigheden på dit sædvanlige bopæl eller vores hovedkontor.

Kompetent tilsynsmyndighed kunne være:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5 sal
1300 København
Telefon: +4533183200
E-Mail:dt@datatilsynet.dk

Yderligere information - kontaktoplysninger

Din tillid er vigtig for os. Derfor vil vi gerne høre dit mening til enhver tid vedrørende vores behandling af dine personlige data. Hvis du har spørgsmål, som denne fortrolighedserklæring ikke kunne besvare, eller hvis du ønsker mere dybdegående information, bedes du kontakte os:

Kontaktoplysninger til databeskyttelsesansvarlig:

Databeskyttelsesansvarlig hos Viessmann koncernen
Viessmannstraße 1
D-35108 Allendorf (Eder)
Telefon: +49 6452 70-0
Telefax: +49 6452 70-2780
E-Mail: datenschutz@viessmann.com

I overensstemmelse med artikel 13, stk. 2, litra d), i DS-GVO, giver vi dig de nødvendige oplysninger om udøvelsen af retten til at klage:

Kompetent tilsynsmyndighed

Datatilsynet
Borgergade 28, 5 sal
1300 København K
Telefon: +4533183200
E-Mail:dt@datatilsynet.dk

Sikkerhedshenvisning

Vi gør alt for at gemme dine personlige data, så de ikke er tilgængelige for tredjepart ved at tage tekniske og organisatoriske foranstaltninger. Når du kommunikerer via e-mail, kan du ikke garantere fuldstændig datasikkerhed, så vi anbefaler, at du sender fortrolige oplysninger via post.

Ændring af privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er for tiden gældende og gælder fra maj 2018.

På grund af den videre udvikling af vores hjemmeside og tilbud eller på grund af ændrede lovmæssige eller lovmæssige krav, kan det være nødvendigt at ændre denne privatlivspolitik. Den nuværende privatlivspolitik kan ses og udskrives af dig til enhver tid på hjemmesiden på https://koele.viessmann.dk/da-dk/databeskyttelse.