ESyCool green

Viessmann tilbyder alt fra en enkelt kilde

Viessmann - for the benefit of the future

Viessmann ESyCool Green er et modulopbygget system til effektiv og miljøansvarlig opvarmning og køling inden for dagligvarehandlen.

Det indbyggede system, der kan udvides, er baseret på brugen af de yderst effektive seriefremstillede varmepumper med naturligt kølemiddel R290, der fremstilles af Viessmann. De er forsynet med den nødvendige teknologi til at køle i stedet for at danne varme, hvilket sørger for økonomisk køling i butikker. Om vinteren kan varmen fra kølesystemet også bruges til at varme bygningen op. 

Med EsyCool Green sætter Viessmann endnu en gang nye standarder inden for innovativ og effektiv energiteknologi. Alle moduler til en fremtidig energibesparende butik fås fra en enkelt kilde.


ESyCool green benefits

  • Industrielt fremstillet, testet og certificeret udendørsenhed i en container (fås også som indendørsenhed)
  • Skræddersyet til at dække behovene inden for avancerede bygningstjenester i dagligvarehandlen (discountbutikker, nærbutikker og supermarkeder)
  • Til integration af teknologi til køling af levnedsmidler og behovsafhængig opvarmning i bygninger, suppleret af innovativ lagring af isenergi
  • Indbygget hydraulikmodul til køling baserende på saltlage (køleskabe og kølerum) og betonkerneaktivering på vandsiden til opvarmning af bygningen
  • Kan udvides med et solcellesystem for at gøre brug af vedvarende solenergi
  • Kan udvides med et ventilationssystem, der er skræddersyet til bygningen

Nærmere oplysninger om 
EsyCool green    ESyCool GB