ESyCool green fra Viessmann modtager IKU Award

IKU Award 2017
IKU Award 2017 for Viessmann Refrigeration Solutions

Bæredygtig køling på vejen frem: den effektive og miljøvenlige ESyCool green-energiløsning fra Viessmann Kühlsysteme GmbH modtog den tyske innovationspris for klima og miljø, eller IKU (Innovationspreis für Klima und Umwelt), i går. ESyCool green-løsningen, som blev udviklet af Viessmann i samarbejde med ALDI Nord-discountvarekæden, modtog førstepræmien i kategorien ”Procesinnovationer til miljøbeskyttelse”.


Joachim Janssen, Co-CEO i Viessmann Group, modtog prisen i Berlin fra Jochen Flasbarth, statssekretær i forbundsministeriet for miljø.

Den nye type køle- og varmeforsyning til supermarkeder reducerer ikke bare strømforbruget betydeligt, det reducerer også CO2-emissionerne markant. Med ESyCool green er det muligt at realisere såkaldte nulemissionsbutikker – et af de store bæredygtighedsmål inden for dagligvarehandlen.

Vi er meget glade for prisen, og den understreger endnu en gang, hvor innovative vores løsning er. Den indeholder funktioner, der er enestående på markedet – særligt med henblik på lagring af isenergi.

Frank Winters, CEO i Viessmann Refrigeration Systems

The ESyCool green award video can be seen here.