Studie om fusion af dagligvarehandel og fødevareservice

20.06.2019
Retail - Foodservice fusion

Hvorfor mad-på-farten og foodservice?

For traditionelle supermarkeder kan dette se ud som en udfordrende tid med øget konkurrence fra bl.a. dobbelttruslerne: discount og online. Mange virksomheder kæmper uden tvivl med at tilpasse sig de skiftende markedsforhold, hvor indtjeningen er presset og selve driftsmodellen udfordret. Men der findes et voksende antal virksomheder, som med succes tilpasser sig de nye forhold ved at skifte fokus og genopfinde deres værdigrundlag. En fælles tendens blandt disse er et større fokus på at opfylde fødevarebehovet på flere områder.

Vi har sammen med IGD* udarbejdet en rapport, hvor vi kigger på, hvorfor og hvordan dette ændrer dagligvarehandlen, hvem der leverer de bedste løsninger på markedet netop nu, og hvad der er på vej i fremtiden.


Er du interesseret i at læse hele rapporten? Udfyld dine kontaktoplysninger for at få den fulde rapport. Rapporten er på engelsk.

Jeg vil gerne modtage den fulde rapport om fusionen af dagligvarehandel og fødevareservice.

*IGD er en non-profit-organisation med fokus på research og uddannelse inden for fødevarebranchen. IGD har mere end 100 års erfaring med at samarbejde med førende producenter og forhandlere i dagligvarebranchen og har kontorer i Asien, Europa og Nordamerika. Få mere at vide om IGD her.