Coop Halmstad, Sverige

Moderne teknologi, tilgængelighed og miljøvenlige kølemidler 

Viessmann og Coop har i år indgået en aftale om levering af køleskabe og frysere til den nybyggede butik Stora Coop Halmstad i Sverige. Viessmann har leveret omkring 200 meter køleskabe til butikken, som er den første til at teste de nye TectoDeck MD5-multiplansreoler Coop er anerkendt som det mest bæredygtige mærke inden for svenske dagligvarekæder og ligger på tredjepladsen blandt alle virksomheder.

Som den nyeste butik i regionen kan vi tilbyde den mest moderne service kombineret med den allernyeste teknologi for at skabe en behagelig indkøbsoplevelse for vores kunder. Vi har modtaget ekstremt positive tilbagemeldinger fra kunderne vedrørende den praktiske side af butikken, hvilket passer til den måde vi vurderer de forskellige faktorer, når vi udvælger vores køleskabe. Energieffektivitet og brug af miljøvenlige kølemidler er også meget vigtigt for os og noget, vi informerer vores kunder om.

Hr. Pihlblad, manager i Stora Coop Halmstad

Vores referencer

Succeshistorier fra vores kunder inden for dagligvarehandlen er anført nedenfor. Klik på linket for at få vist alle referencer. Vis alle referencer