Edeka Schmidt's market XL, Tyskland

Hos Edeka Schmidt’s XL-marked i Bad Säckingen sørger Viessmann-køleløsninger for perfekt friskhed - en indkøbsoplevelse med wow-effekt

Martin Schmidt, der er en af de tre administrerende direktører hos Schmidt’s-markederne, blev opmærksom på Viessmann ved Euroshop 2017, og han fulgte hurtig op med yderligere planlægningsmøder. For Edeka Group Südwest er dette det første større projekt med Viessmann Kühlsysteme GmbH.

I alt 35 effektive køleskabe med en samlet længde på mere end 100 meter blev installeret i Edeka Schmidt’s XL-marked. Tre sektioner af de nye og pladsbesparende, kølede multiplansreoler TectoDeck MD5 holder mejeriprodukterne friske. Tre andre enkeltstående præsentationsskabe i selvbetjeningsområdet til fisk, pølser og drikkevarer, sørger for at produkterne opbevares ved den optimale temperatur for at holde dem friske og sikre kvaliteten.

Med en længde på 16,25 meter sørger den kølede multiplansreol TectoDeck MD3 e-Visio perfekt køling af grøntsager og færdigretter samt ost og pølseprodukter, som kunderne selv kan tage. Derudover giver fire sektioner af fryseren TectoFreeze VF1 Luxo perfekte frosne varer på en samlet længde af 40 meter.

Der blev også installeret to fleksible impuls-øer af typen TectoPromo IS1 Norwell til kølede og frosne varer i Edeka Schmidt's XL-marked i Bad Säckingen.

Vores kunder synes rigtigt godt om vores nye butik med markedspladskonceptet. Markedspladsfornemmelsen bør ikke være slut i køle- og fryseafdelingen, den skal være en rød tråd i hele butikken. Derfor var det meget vigtigt for os, da vi valgte køle- og fryseskabe, som vi kunne bruge til at vise en bred vifte af varer frem på et lille areal. Det giver mere plads i butikken og understøtter dermed markedspladsfornemmelsen.

Martin Schmidt, administrerende direktør hos Edeka Schmidt 

Vores referencer

Succeshistorier fra vores kunder inden for dagligvarehandlen er anført nedenfor. Klik på linket for at få vist alle referencer. Vis alle referencer