ICA Kvantum Trossen

Rejs ind i fremtiden med Viessmann

Midt i den smukke svenske by Trosa ligger den nyåbnede dagligvarebutik ICA Kvantum Trossen. Butikken åbnede i november 2019, men den har allerede vist sig at være en ægte juvel både æstetisk og teknisk set. Med innovative miljømæssige og teknologiske løsninger over hele linjen og især med henblik på kølesystemet fra Viessmann er ICA Kvantum Trossen på rekordtid blevet en højt værdsat dagligvarebutik.

Butiksleder Jens Cederholm har mere end tyve års erfaring inden for fødevarebranchen. Han ved, hvad en ICA-butik har brug for til at glæde og inspirere kunderne.

Mere end hundrede besøg med henblik på at finde det rette udstyr

Da det blev tid til at anskaffe de nye kølemøbler og frysere, undersøgte Jens sagen grundigt.

– Vi tog på mere end hundrede rejser for at søge inspiration. Og da vi så de nye kølemøbler fra Viessmann, var vi vildt begejstrede, afslører Jens.

Fremtiden inden for kølesystemer

Hele kølesystemet er det allermest moderne og drager fordel af både kulde og varme ved at lagre dem via jordbaseret geoteknologi. Kulden og varmen bliver hele tiden genbrugt mellem køleudstyret og jorden. ICA Kvantum Trossen er en af de første butikker i Sverige, hvor denne innovative teknologi anvendes.

– Miljøet har altid været vigtigt for os. Til dels fordi det er godt for planeten, og til dels fordi beskyttelse af miljøet også udmønter sig i økonomiske besparelser. Alle butikker i Sverige og Europa vil på et tidspunkt være nødt til at udskifte kølemidlerne til CO2, så dette har været et perfekt pilotprojekt for os, forklarer Jens.

Håber på 20 % øget omsætning

Butikken har mellem 15.000 og 20.000 kunder om ugen med en årlig omsætning på ca. 19 millioner euro. Med det nye kølesystem og dets forbedringer af effektiviteten, håber ICA at kunne øge omsætningen med ca. 20 %.

Jens er imponeret af udstyrets energibesparende egenskaber, at det altid virker og af Viessmanns pålidelighed som leverandør.

– Efter min mening er Viessmann nået langt inden for produktudvikling. Jeg tror, at der måske er tale om de bedste kølemøbler på markedet. Men rentabiliteten er nok det vigtigste for os.

Jens Cederholm, ICA Kvantum Trossen

Vores referencer

Succeshistorier fra vores kunder inden for dagligvarehandlen er anført nedenfor. Klik på linket for at få vist alle referencer. Vis alle referencer