K-Supermarket Manhattan i Finland

Viessmanns køleskabe sætter prikken over i'et i butikskonceptet i K-Supermarket Manhattan i Finland

K-Supermarket Manhattan er kendt for sit store produktudvalg. En af deres specialiteter er afdelingen Tastes of the World. Derudover sælger Manhattan mange lokale levnedsmidler samt økologiske og vegane produkter. Manhattan er den første dagligvarebutik i Kesko-kæden, der har modtaget det agtede mærkat fra Chaîne des Rôtisseurs som anerkendelse for kvaliteten af butikkens levnedsmidler og service. Køleløsningerne fra Viessmann har haft en positiv effekt på både salget og butikkens udseende. De har skabt et hele, der passer godt til Manhattan. De nye skabe forbedrer varernes synlighed og mindsker energiforbruget.

Vores omsætning er også steget, og det har det nye udstyr også bidraget til. Den helt gennemsigtige TectoDeck MD3 e-Visio har eksempelvis medført en stor stigning i salget af drikkevarer. Når kunderne kommer ind i afdelingen, giver dette skab dem en ”wow”-effekt. 

butiksejer Veli-Pekka Hussi

Vores referencer

Succeshistorier fra vores kunder inden for dagligvarehandlen er anført nedenfor. Klik på linket for at få vist alle referencer. Vis alle referencer