Almhof Schneider hotel, Østrig

Eksklusivt hotel sætter sin lid til Viessmanns ekspertise

Almhof Schneider er en af de mest eksklusive adresser i Lech – og en af de stadig færre familieejede hoteller i luksussegmentet. Kun udvalgte fabrikanter betros med leveringen af ingredienserne til det raffinerede alpekøkken. Og det sofistikerede køkken stiller store krav til kølingen af maden. I forbindelse med omfattende renoveringsarbejde blev der installeret TectoCell Standard Plus-kølerum i rustfrit stål i et visuelt tiltalende kølesystem.

Produkter fra Viessmann holder længe takket være det solide håndværk, og de kan på fleksibel vis opdateres med den nyeste teknologi med andre komponenter, såsom skydedøre, så de lever op til vores høje standarder. Ligesom alle andre køleenheder i bygningen koblede vi disse køleceller sammen med et varmegenvindingssystem, som fører varmen, der dannes, ind i systemet igen. På den måde forsøger vi at spare så meget som muligt på ressourcerne i vores drift. 

Gerold Schneider, ejer af Almhof Schneider.

Vores referencer

Succeshistorier fra vores kunder inden for levnedsmiddelbranchen er anført nedenfor. Klik på linket for at få vist alle referencer. Vis alle referencer