Regionshospital i Neunkirchen, Østrig

Effektiv kølesystemteknologi til køkken, cafeteria og laboratorium 

Det nye regionshospital i Neunkirchen i Østrig sørger ikke kun for omfattende og fremtidsorienteret sundhedspleje, det sætter også høje standarder med henblik på miljøbevidsthed og energieffektivitet. Dette blev også afspejlet af de valgte køleløsninger fra Viessmann, herunder elleve TectoCell-kølerum, tre fryserum og et laboratorierum. TectoCell Special-kølerum blev installeret i et kombineret rum med fem dele (45 m²) og et kombineret rum med to dele (20 m²) i henhold til hospitalets særlige behov.

Regionshospitalsprojektet i Neunkirchen kan anses for at være et godt eksempel på et aktivt samarbejde. Takket være det vellykkede samarbejde med Viessmanns planlægningsteknikere og konsulentteam lykkedes det os at udvikle en effektiv løsning til hospitalets køkken, cafeteria og laboratorium, som lever op til de højeste standarder, og som blev implementeret inden for den korteste tid. 

Gerald Bittermann, ejer af firmaet Bittec Kälte- und Klimatechnik

Vores referencer

Succeshistorier fra vores kunder inden for sundhedsvæsenet er anført nedenfor. Klik på linket for at få vist alle referencer. Vis alle referencer