Røde kors-blodbank, Østrig

Laboratorium, forsknings- og behandlingsfaciliteter med Viessmann-kølerum

Røde kors-blodbanken i Linz i Østrig er en af de førende institutioner af sin art i Europa. Et areal på knap 10.000 kvadratmeter står til rådighed til laboratorium, forskning- og behandlingsfaciliteter. Derfor var valget af det tekniske udstyr til bygningen meget vigtigt, især med henblik på de temperaturregulerede rum og medicinske plejefaciliteter. Fem TectoCell-kølerum med et samlet areal på 64 kvadratmeter og syv fryserum med et samlet areal på 100 kvadratmeter er sammen med fem TectoCell-kølerum med indbyggede glasdøre dagligt i brug til de mest temperaturfølsomme enheder.

Viessmanns produkter er altid pålidelige. Takket være det sofistikerede, selvcentrerende rille/tunge-system passer de enkelte dele perfekt sammen. Vi sparer en masse tid i forbindelse med monteringen, og ved hjælp af vægoverlapningssystemet kan vi forbinde de enkelte vægge helt uden samlinger. Det betyder, at rummene fra Viessmann tilbyder de bedst mulige hygiejnestandarder. 

Herbert Leitner, specialist i kølesystemer fra Østrig

Vores referencer

Succeshistorier fra vores kunder inden for sundhedsvæsenet er anført nedenfor. Klik på linket for at få vist alle referencer. Vis alle referencer