Digitale tjenester

Tec2Track, det nye værktøj til fjernovervågning hjælper dig med at bevare overblikket over de daglige aktiviteter, og du kan bruge dataene til at videreudvikle din forretning.

Oplysninger og data bidrager til at fremme effektiviteten og forbedre driften på lang sigt. I dagligvarehandlen skal fødevarehygiejnen, såsom temperaturniveauer, overvåges og indberettes, men overvågningen kan også sikre en problemfri drift uden risici, som kan forårsage store tab.


Tec2Track kan anvendes uafhængigt af leverandøren af styreenheden.

Tec2Track er et nyt værktøj til fjernovervågning og uafhængigt af leverandøren af styreenheden. Det kan kommunikere med enhver styreenhed med Modbus-kommunikation, hvilket gør det velegnet til eksisterende butikker, eftermontage eller nye butikker.

Det nye værktøj til fjernovervågning kan skaleres fra små daglivarebutikker eller tankstationer til store supermarkeder. Det kan tilsluttes ethvert system. Hvis det ikke kan kommunikere med apparatets styreenhed, skal der blot installeres Vissmann Monitro-sensorer inde i kølemøblerne eller kølerummene og butikkens gateway. Sensorerne kan eftermonteres på ethvert produkt eller direkte fra fabrikken på Viessmann-produkter.

Tec2Track giver aktører inden for dagligvarehandel og tjenesteudbydere mulighed for at overvåge enten en enkelt butik eller efter behov også kun et enkelt kølemøbel eller et helt netværk af butikker. Værktøjet er fleksibelt og kan tilpasses afhængigt af kundens forventninger og brugerprofil, og det kan også tilpasses til fremtidig brug. 


Forbindelse af datapunkter fra aktiviteter i dagligvarehandlen

Tec2Track giver fuldt overblik over kølesystemer og møbler, og det kan også sluttes til overvågning af ventilationssystemer, belysning, adgangskontrol og andre forvaltningsaktiviteter. Med andre ord kan det tage sig af alt lige fra overvågning af temperatur og strømforbrug til overvågning af klimaanlæg og systemer til bygningsforvaltning.

Click to read Tec2Track brochureTEC2TRACK Remote monitoring technology

Send us a message