Viessmann køleløsninger

Viessmann leverer innovative kommercielle køleløsninger til dagligvarehandlen, levnedsmiddelbranchen og industrien samt andre anvendelsesområder. Energieffektivitet og bæredygtige kølesystemer samt brugervenlighed og nem vedligeholdelse er midtpunktet for disse løsninger.

Vores portefølje af Tecto-produkter og -tjenesteydelser omfatter fjern- og plug-in køleskabe, kølerum og kølesystemer samt tilbehør og tilknyttede tjenester. Tecto-produkter er velkendte for deres høje standarder med henblik på hygiejne og sikring af fødevaresikkerheden, og de kan tilpasses, så de på bedste vis passer til kundernes koncept og imagekrav.

Tecto-produkter fremstilles på Viessmanns fabrikker i Tyskland og Finland, og de er at finde på lokale handelskontorer i 18 lande i hele Europa, som understøttes af et omfattende netværk af partnervirksomheder. Dette sørger for den størst mulige nærhed til vores kunder, og det giver kunderne et enkelt kontaktsted for alle vores produkter og tjenesteydelser, lige fra vedligeholdelse og service til teknisk support.

We develop refrigeration solutions for the benefit of the future. Together with our customers and partners.

Frank Winters, CEO, Viessmann refrigeration solutions

Interested? Let us know and we will be in contact.