Renrumsløsninger

En kompetent partner til kundeorienterede systemløsninger

Vitec, en del af Viessmann Refrigeration Solutions, er din kompetente partner for alle branchespecifikke opgaver inden for renrumsteknologi – biovidenskab, hospital og industri. Tilpassede renrumsløsninger gør os til en af de førende virksomheder i denne sektor.

Energibesparende og konsistent modulopbyggede konstruktioner til væg- og loftssystemer betyder optimal fleksibilitet ved opbygning af følsomme produktionsområder. Viessmann tilbyder en lang række produkter fra aktive låse over arbejdsstationer til præcisionsvejning og til prøveskabe til beskyttelse af eksponerede produkter.

Montagekomponenter, som f.eks. vores luftsystemer til recirkulation af luft forbedret med kassetter til aktiv filtrering og termodynamisk aircondition, supplerer vores produktsortiment og lever op til de højeste standarder.

Viessmann står for bæredygtighed i form af økonomisk, miljømæssigt og socialt ansvar og brugen af holdbare genbrugsmaterialer.

Se Vitec-webstedet for flere oplysninger, eller kontakt vores lokale slagskontor.Interesseret i renrumsløsninger? Lad os hjælpe dig.

Klik for at læse mereIntensive Care Units GB